Ring 444 111 77
Eller lad os ringe dig op

Ring mig op


?

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Neptun Spa & Pool kan du finansiere dit spabad, badekar eller andre varer med op til kr. 75.000 rentefrit i op til 5 år. Det tager få minutter at blive forhåndsgodkendt ved at ansøge online. Forhåndsgodkendelsen er uforpligtigende og tilbydes af vores samarbejdspartner Resurs Bank. 

SÅDAN FUNGERER DET

Først bliver du forhåndsgodkendt til finansiering ved at udfylde en kreditansøgning online. Du vælger selv et beløb du vil godkendes til, som fungerer som et kreditloft ved køb i butikken. Det betyder, at har du ansøgt og blevet godkendt til 75.000,- kan du på købstidspunktet vælge at finansiere for op til 75.000,- eller et mindre beløb.  Forhåndsgodkendelsen er derfor uforpligtende, men nødvendig hvis du på et tidspunkt ønsker at gøre brug af finansiering. Først ved køb, vælger du det endelige finansieringsbeløb, som vi indtaster i systemet og som du skal godkende via NemID. 

BLIV FORHÅNDSGODKENDT

Kunne du tænke dig at blive forhåndsgodkendt? Så udfyld ansøgningen ved at trykke på knappen nedenfor. Det tager få minutter og er helt uforpligtigende.

LÅNEEKSEMPEL

Kreditbeløb: 60.000 kr.
Månedligt afdrag: 1.089 kr.
Løbetid: 60 måneder.
Årlig debitorrente: 0%.
ÅOP 3,5%.
Samlet kreditomkostning: 5.340 kr.
Samlet beløb til betaling 65.340 kr. 

Delbetalingen har 14 dages fortrydelsesret og tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

Dudal Webdesign