Adresse & kontakt

 - 14,2 KB

Neptun Spa & Pool
Søndre Ringvej 35 B
2605 Brøndby

Tlf. 444 111 77

Skriv til salgsafdelingen: salg@spabad.dk

Skriv til serviceafdelingen: service@spabad.dk

Åbningstider

Man. - Fre. kl. 10.00 - 17.30
Lørdag kl. 10.00 - 14.00 

Gå ikke glip af Danmarks største showroom af canadiske, amerikanske og europæiske spabade, badekar og swim spa fra de største producenter. Her demonstrerer vi massagekraften og wellness-magien i de op mod 20 udstillede udendørs spa og de mange muligheder for leg & fitness i et af flere swim spa, som du også kan afprøve selv. Du finder også et stort udvalg af spabade og badekar til badeværelset i mange former og farver. Så kig forbi - og gå ikke glip af et af de flotteste og største showrooms i branchen.

Vil du vide lidt mere om os?
- Så læs mere længere nede på siden.

Download manualer

Brug for service?

  - 5,2 KB

Vi støtter KNÆK CANCER!

Hvis du også vil støtte, kan du klikke på logoet ovenfor og læse mere

Her finder du butikken

Det startede i 1974...

Siden 1974 har vi med stor faglig stolthed forhandlet de bedste og stærkeste brands i spa & pool branchen fra Europa, USA og Canada. Faktisk har vi idag mere end 20.000 glade kunder i Danmark og hver eneste dag kommer der flere til - ofte med henvisning fra eksisterende og tilfredse kunder. 

I Danmark var vi de første, som importerede og solgte udendørs spabade fra Canada og USA - som på det tidspunkt var et ganske ukendt fænomen i Danmark. Det er snart 25 år siden og siden da har vi leveret mange spa og swim spa til de danske haver i hele kongeriget. Derfor har vi også opbygget stor erfaring med stort set alle typer udendørs spa og fabrikater, som er din garanti for kyndig og professionel rådgivning. Også spabade og badekar til badeværelset har vi oplevet støt stigende interesse for - særligt på vores egne modeller, som vi producerer her i Danmark efter vore kunders ønsker. Vores salgskonsulenter er uddannede af vores leverandører og gennemgår flere gange årligt kurser og træningsforløb, så vi kan rådgive dig bedst muligt og du kan føle dig sikker i dit valg af produkter hos os. Det samme gælder vores teknikere, som varetager installationer og service i hele landet.

Idag er vi nu en af Danmarks mest succesfulde virksomheder indenfor spabade, badekar og swim spa. Vores modeller dækker flere prisklasser og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. Selvom vi også tilbyder prisvenlige og konkurrendygtige løsninger, er vi ikke altid de billigste når man sammenligner med discountmodeller. Primært fordi vi ved at for billige varer fra f.eks. Kina ikke bringer noget positivt med sig på sigt - hverken for dig eller os. Det skal trods alt gerne handle om velvære og afstressning - ikke om støjende pumper og utallige reklamationer.

Så kig forbi vores store showroom, hvor du finder masser spændende og varierede udstillingsmodeller - flere med vand for demonstration og prøvebadning. Vi byder også gerne på en kop kaffe, mens vi gennemgår dine ønsker og planer om spa eller badekar til dit badeværelse eller have. Med Danmarks STØRSTE udvalg har vi helt sikkert noget der falder i din smag...

Velkommen hos Neptun Spa & Pool... en verden af velvære!

 

 

Adresse

Neptun Spa & Pool
Søndre Ringvej 35 B
2605 Brøndby
Tlf.: 444 111 77
salg@spabad.dk

ÅBNINGSTIDER I SHOWROOM

Mandag - Fredag kl. 10:00 - 17:30
Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Dudal Webdesign