Der er mange gode grunde til at vælge et badekar eller spabad fra Balteco. Her er nogle af dem...

Med Balteco er du fremtidssikret!

Et spabad er en investering for mange år frem i tiden, og skal bidrage til velvære og gode oplelvelser. Derfor er det vigtigt spabadet er fremtidssikret og er udført i god kvalitet - både hvad angår håndværk og materialer.

Balteco har i mere end 20 år produceret over 100.000 spabade til det europæiske marked, og er blandt de største og mest anerkendte producenter i industrien. Som ejer af et Balteco spabad eller badekar, får du hele 10 års reservedelsgaranti - noget som kan vise sig at have stor værdi en dag i fremtiden. For selv om Baltecos mål er at levere de bedste produkter i højeste kvalitet, så er der en risiko for at noget kan blive slidt op eller gå i stykker. Og modsat små producenter og kinesiske fabrikker, så er du sikret reservedele langt frem i tiden hvis uheldet er ude.

 • 10 års reservedels garanti
 • Europæisk topkvalitet
 • +20 års erfaring og mere end 100.000 spabade produceret 

Komfort med flade dyser

Normale massagedyser rager 5 - 9 mm. ud fra karrets overflade, og kan være ubehagelige at sidde op ad i længere tid - særligt ved ryggen. De samler ofte skidt og kalk og bliver kedelige og ridsede med tiden, da de er udført i forpkromet plastik.

Slimline massagedyser i Balteco spabade, er udført i forkromet messing og har et helt fladt design i niveau med karrets overflade for maksimal komfort. De er meget nemmere at holde rene og bliver ikke matte med tiden som plastdyser.

 • Fladt design forhindrer at dyserne genérer ryggen
 • Forkromet messing holder bedre end plast
 • Lette at rengøre og reducerer kalk og skidt omkring dysen

ABM - Tilpasset massagekraft

Massagen er én af de vigtigste funktioner i spabadet - og derfor er det vigtigt den kan tilpasses dine behov. De fleste som køber spabade, tænker slet ikke på at en pumpe kun har én hastighed - og du derfor må vælge mellem fuldt tryk på massagen eller slukke pumpen. 

Derfor har Balteco udviklet ABM styringen, som lader dig justére vandtrykket trinløst, hvor det er vigtigst = nemlig i ryggen!
(ABM = Adjustable Back Massage)

Ved at dreje ABM knappen, kan trinløst justére vandstyrken fra 50 til 100%. Det giver mulighed for en behagelig passiv massage eller dybdegående rygmassage med fuld kraft. Ønsker du ekstra kraft, kan du også tilføre luft gennem dyserne.

 • Justerbart (trinløst) vandflow og massagestyrke
 • Lader dig tilpasse massagen til din krop

SolidFrame - ingen knirkelyde!

Badekar og spabade udført i akryl kan nemt knirke og knage, når man træder op i badet og karret vrider sig på stellet. Selv på dyre spabade er dette et kendt fænomen, som de færreste er opmærksomme på. Dette skyldes at karret kun hviler på enkelte punkter af den stive ramme og derfor lader karret vride sig, når det belastes (prøv selv at trykke på karkanten af et spabad uden SolidFrame stellet).

Alle Balteco badekar og spabade er derfor bygget på en kraftig SolidFrame i aluminium, som understøtter bunden og HELE karkanten (ikke kun nogle få punkter). På den måde elimineres knirkeriet og risikoen for akrylskader, der ofte er relateret dårlig understøtning.

 • Eneste full-support stel til spabade
 • Ingen knirkelyde grundet ramme under hele karkanten
 • Understøtter og beskytter karret mod akrylskader

Easy touch betjeningsknapper

EasyTouch betjeningen findes på Slimline Hydro systemer og består af LED knapper i rustfrit stål, som erstatter det klassiske betjeningspanel. Der er indbygget zoneterapi, som lader dig fokusere vand- og lufttryk på udvalgte zoner i spabadet. Der er tilmed automatisk zoneterapiprogram indbygget i systemet.
De er diskret placeret på indersiden af karret, så karret fremstår "rent" på karkanten som et badekar.

 • Minimalistisk design
 • "Skjult" på indersiden af karret
 • Indbygget styring af zoneterapi

Støjsvag massage

Hvem har lyst til at sidde i støj og larm, mens man forsøger at nyde et varmt bad? Ingen! 

Derfor er alle Balteco spabade udstyret med støjsvage pumper, som lader dig nyde massagen uden at blive forstyrret af larm fra pumperne.

Udover et lavere støjniveau end konkurrenternes, så er pumperne tilmed kraftigere end normalt. Pumpekraften udgør 1.100W til 2.600W på spabadene - til sammenligning er de største pumper på andre spabade ofte under 1.000W.

 • Lavt støjniveau
 • Højere ydelse end normale pumper
 • Bedre massage

Adresse

Neptun Spa & Pool
Søndre Ringvej 35 B
2605 Brøndby
Tlf.: 444 111 77
salg@spabad.dk

ÅBNINGSTIDER I SHOWROOM

Mandag - Fredag kl. 10:00 - 17:30
Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Dudal Webdesign