Ring 444 111 77
Eller lad os ringe dig op

Ring mig op


?
Tip en ven
Feel Outdoor Spa
Tilbud 74.995,-
Normalpris 89.995,-
Tilbud slutter om

Feel Outdoor Spa

ALL-INCLUSIVE TILBUD

- Vi har købt et begrænset parti af helt nye eksklusive udendørs spa i MEGET lækker europæisk kvalitet, som sælges til en ekstra skarp pris!

Premium europæiske udendørs spa (2021-modeller i nyt design) med plads til 5 personer og BÅDE vandmassage og luftmassagesystem. Feel modellen er luksuriøst indrettet med to loungesæder og tre siddepladser i det blannke hvide kar. Derudover er rensningssystemet udstyret med cirkulationspumpe og ozon-vandbehandling, så du kan opnå krystalklart vand med minimal tilsætning af kemikalier. Med denne udendørs spa kan du holde ferien i din egen have - år efter år - og hele året rundt :-)

ALL-INCLUSIVE TILBUD inkluderer:

  • EcoSpa Insulation
  • Nordic Insulation Package
  • Stor startpakke med plejeprodukter og testsæt
  • Klor el. bromin flydeautomat
  • *Opstart med tekniker på adressen

* Der er medregnet op til 30 min. kørsel fra Neptuns adresse. Ydereliger kørsel vil blive faktureret efter gældende takster for serviceteknikere. Levering af spa ej inklusiv i prisen.

FORVENTES PÅ LAGER I MAJ MÅNED

Rentefri finansiering

Læs mere her

Praktiske informationer

Dimensioner 216 x 216 x 90 cm
Vægt 327 kg
Massagedyser 44 stk.
Undervandslys LED multicolor undervandslys
Termolåg Inklusiv
Personer 5
Liggesæder 2
Installationsmuligheder Fritstående eller nedsænket
MassagesystemVandmassage + luftmassage
KabinetKoksgråt (vedligeholdelsesfrit)
KarfarveHvid højglans
VandbehandlingOzon (reducerer behovet for kemi) og cirkulationspumpe
IsoleringFuldt opgraderet til maksimal isoleringspakke
Varmelegeme3.000 watt

Kontakt mig vedr. denne model

Indtast dine oplysninger og vi ringer eller skriver til dig snarest muligt
Angående:   

Idéer til installationer

Fristående

Dette er den mest almindelige installationstype for udendørs spabade. Den kræver kun fast underlagt og strøm, da regnvand kan ledes naturligt væk og service kan ske fra alle sider, eller ved blot at skubbe spabadet. Ved fritstående placering, bør du sikre dig at kabinettet matcher omgivelserne og er af høj kvalitet, så materialet og farven på dette ikke ændrer sig.

Nedsænket

Elegant løsning, hvor spabadet nedsænkes i terrassen eller haven og derfor "fylder" mindre i landskabet. Det er en god idé at sørge for dræn ved nedsænkning, så regnvand ledes væk til kloak eller faskine. En servicegrav omkring spabadet er også en fordel, så eventuelt service er muligt i fremtiden uden at karret skal løftes op.

Delvist nedsænket

Delvist nedsænkning kan gøres ved at nedsænke spabadet til under jordniveau - eller simulere en nedsænkning ved at bygge terrassen omkring spabadet. Sidstnævnte løsning er mest populær, hvor spabadet placeres på f.eks. fliser i jordniveau og terrasse bygges omkring den i 35 - 40 cm. højde. I nogle tilfælde skæres et hul i eksisterende terrasse, hvorefter spabadet placeres på jorden under. Denne type installation er forholdsvis billig og eliminerer normalt behovet for dræn og servicegrav, som ved nedsænkning under jordniveau.
Dudal Webdesign