Ring 444 111 77
Eller lad os ringe dig op

Ring mig op

Tip en ven
Hydropool Serenity 5 SE
Tilbud 44.900,-
Normalpris 60.200,-

Hydropool Serenity 5 SE

Canadisk spa fra Hydropool - perfekt for dig, som ønsker kvalitet til lavest mulige pris. Klassisk indretning med liggesæde og siddepladser - god dybde og komfort for op til 5 personer. Serenity 5 Special Edition er prisvenlig, kvalitetssikker og billig i drift takket være den kraftige canadiske 3-lags termoisolering. 

Spabadet har automatisk varme- og filtersystem, som sørger for at opretholde den ønskede temperatur i rent lækkert badevand. Massagesystemet kan indstilles individuelt med flere niveauer på massagestyrken og mulighed for lufttilsætning. Det indbyggede multicolor undervandslys skaber en magisk stemning om aftenen. 

Serenity 5 Special Edition har også indvendige trappetrin for nemmere ind- og udstigning, som også kan bruges som børnesæder. 

Rentefri finansiering

Læs mere her
Mikkel

Vores vurdering

"Her får du en rigtig god prisvenlig spa, som er bygget i kvalitetsmaterialer og med samme effektive HydroWise™ isolering, som de dyreste Hydropool modeller. Serenity 5 Special Edition deler platform med resten af Serenity-serien, men har lidt mere "Value-For-Money" da man holder prisen nede ved at holde det simpelt og kun tilbyde modellen i én farve indvendigt og uden mulighed for ekstra tilvalg." 

Fordele  Fordele

HydroWise™ isolering
Simpel konfiguration til lavere pris
Samme platform som Serenity-serien

Begrænsninger  Begrænsninger

Fås kun i farven Silver Marble

Vælg dit eget design

- eller kig forbi vores showroom og se de mange farvekombinationer
Farve på karret
Silver Marble
Silver Marble
Silver Marble
Kabinet / udvendig beklædning
Serenity Driftwood
Serenity Driftwood
Serenity Driftwood

Praktiske informationer

Dimensioner 201 x 190 x 89 cm
Volume 1.071 liter
Vægt 260 kg
Undervandslys Multicolor LED
Termolåg Inklusiv (gråt)
Personer 5
Liggesæder 1
Installationsmuligheder Fritstående eller nedsænket
KarfarveSilver Marble
KabinetStandard grå (vedligeholdelsesfrit)

Kontakt mig vedr. denne model

Indtast dine oplysninger og vi ringer eller skriver til dig snarest muligt
Angående:   

Idéer til installationer

Fristående installation

Dette er den mest almindelige installationstype for udendørs spabade. Den kræver kun fast underlagt og strøm, da regnvand kan ledes naturligt væk og service kan ske fra alle sider, eller ved blot at skubbe spabadet. Ved fritstående placering, bør du sikre dig at kabinettet matcher omgivelserne og er af høj kvalitet, så materialet og farven på dette ikke ændrer sig.

Delvist nedsænket

Delvist nedsænkning kan gøres ved at nedsænke spabadet til under jordniveau - eller simulere en nedsænkning ved at bygge terrassen omkring spabadet. Sidstnævnte løsning er mest populær, hvor spabadet placeres på f.eks. fliser i jordniveau og terrasse bygges omkring den i 35 - 40 cm. højde. I nogle tilfælde skæres et hul i eksisterende terrasse, hvorefter spabadet placeres på jorden under. Denne type installation er forholdsvis billig og eliminerer normalt behovet for dræn og servicegrav, som ved nedsænkning under jordniveau.

Nedsænket installation

Elegant løsning, hvor spabadet nedsænkes i terrassen eller haven og derfor "fylder" mindre i landskabet. Det er en god idé at sørge for dræn ved nedsænkning, så regnvand ledes væk til kloak eller faskine. En servicegrav omkring spabadet er også en fordel, så eventuelt service er muligt i fremtiden uden at karret skal løftes op.

Relevante videoer du bør se

OM HYDROPOOL HOT TUBS
HydroWise™ termoisolering

Tilvalg & gadgets du bør overveje

Trapper og gelænder

Trapper og gelænder

Du kan tilvælge trapper i flere designs og farver. VI har også sikkerhedsgelændere, som gør ind- og udstigning til en leg for alle.

VG7 - Vandtæt udendørs højtaler m. subwoofer

VG7 udendørs højttalere leverer suveræn lyd i alt slags vejr. Stream via Bluetooth fra din smartphone til højtaleren og skab en festlig stemning i haven eller omkring spaen. Amerikanske Soundcast har lavet denne superlækre VG7 udendørs højtaler, som har indbygget subwoofer, 360-graders lyd og op til 8 timers spilletid på batteri. Kan også tilsluttes 230V. Helt ekstrem rækkevidde på bluetooth...

CoverMate 1

CoverMate I gør det nemmere og mere sikkert for dig, at bruge dit udendørs spabad. Termolåget vipper sammen med bøjlen om bag spabadet - uden at røre jorden. Inkluderer også håndklædeholder, som kan monteres i højre eller venstre side med plads til op til 3 håndklæder.

SpaUmbrella

Unik parasol til udendørs spabade i lækker kvalitet og europæisk design. Foden skubbes under bunden på spabadet, så vægten fra spabadet stabiliserer parasollen uden behov for at skrue i kabinettet. Parasollen åbnes og lukkes let ved et drejehåndtag, og kan desuden drejes væk, når du ikke vil bruge den. Fås i flere farver og indbygget LED belysning (genopladelig LED LYS). Der er indbygget opbevaringsrum i foden, som f.eks. helt oplagt kan bruges til plejeprodukter til spabadet. Rørføring udført i pulverlakeret aluminium af høj kvalitet.

WiFi-kit

Tag styringen med vores WiFi kit til udendørs spabade og swim spa. Via din smartphone eller tablet kan du betjene alle spaens funktioner. App'en har også alarmer for filterrens, vandskift og service m.m. Dette er et must-have for alle gadget-elskere. WiFi kittet er også ideélt for spabade og swim spa i sommerhuse, hvor du ønsker at indstille temperaturen forud for ankomst. Kontakt os for mere information om WiFi-styring af lige netop din spa eller swim spa.

Blue Connect - automatisk vandmåling

Blue Connect placeres i vandet i din pool, swim spa eller udendørs spa - og måler automatisk alle vandbalancerne. Via app'en på din smartphone, kan du se de aktuelle målinger på vandet.

Relaterede modeller

Serenity 4000
Hydropool Serenity
Serenity 4000 - Hydropool
211 x 157 x 86 cm
4 personer
1 loungesæde
Prisvenlig serie
Lavt energiforbrug
Håndbygget i Canada
Serenity 5 Special Edition
Hydropool Serenity
Serenity 5 Special Edition - Hydropool
201 x 190 x 89 cm
5 personer
1 loungesæde
Prisvenlig serie
Lavt energiforbrug
Håndbygget i Canada
Serenity 5000
Hydropool Serenity
Serenity 5000 - Hydropool
202 x 202 x 91 cm
5 personer
1 loungesæde
Prisvenlig serie
Lavt energiforbrug
Håndbygget i Canada
Serenity 5500 Dual Lounge
Hydropool Serenity
Serenity 5500 Dual Lounge - Hydropool
212 x 212 x 93 cm
5 personer
2 loungesæder
Prisvenlig serie
Lavt energiforbrug
Håndbygget i Canada
Serenity 6000
Hydropool Serenity
Serenity 6000 - Hydropool
212 x 212 x 93 cm
6 personer
1 loungesæde
Prisvenlig serie
Lavt energiforbrug
Håndbygget i Canada
Ekstra stort liggesæde
Serenity 7000
Hydropool Serenity
Serenity 7000 - Hydropool
212 x 212 x 93 cm
7 personer
Prisvenlig serie
Lavt energiforbrug
Håndbygget i Canada
Dudal Webdesign