Ring 444 111 77
Eller lad os ringe dig op

Ring mig op


?
Tip en ven
Hydropool Serenity 6000 Platinum

Hydropool Serenity 6000 Platinum

MODELLEN ER NETOP SOLGT!

Serenity 6000 er en rummelig 6-personers familiespa og en af verdens bedst isolerede spabade. Den står i hvid højglans med sort komposit kabinet - og er i den store Platinum-udgave med ekstra massagekraft og dyser.

Hydropool Serenity spabade produceres i Canada og bygges til canadiske vintre, der til sammenligning, får vores vores egen vintre til at minde om forår. En avanceret 3-lags termoisolering med ekstremt isolerende materialer, som selv NASA bruger til isolering i deres rumfartøjer, yder den bedste isolering og dermed laveste varmetab i industrien. Ifølge CEC (California Energy Commision) er Hydropool blandt de 3 bedste spabade i verden, når det kommer til energieffektivitet og energiforbrug ved standby-tilstand. Samtidigt var Hydropool blandt de første producenter, som opfyldte de strenge krav for CEC-certificering. 

Rentefri finansiering

Læs mere her
Mikkel

Vores vurdering

"Når man sammenligner Serenity 6000 med andre spabade i samme udvendige mål, så er denne model ekstra stor og rummelig. Du får virkelig høj komfort og gode pladsforhold for pengene. Og så er den super godt isoleret til canadiske vinterforhold, så du trygt kan holde vandet varmt 24 timer i døgnet. Helt klart en af mine favoritter i denne prisklasse og størrelse. Modellen har dog ikke det selvrensende system, som "Self-Cleaning Hot Tub" modellerne fra Hydropool". - Mikkel

Fordele  Fordele

Vedligeholdelsesfrit kabinet
Ekstra rummelig
Stort loungesæde
Kraftigt massagesystem
Lavt energiforbrug

Begrænsninger  Begrænsninger

Ingen selvrensende bund
Fås ikke med saltvand

Vælg dit eget design

- eller kig forbi vores showroom og se de mange farvekombinationer
Farve på karret
Pure White (hvid højglans)
Pure White (hvid højglans)
Pure White (hvid højglans)
Kabinet / udvendig beklædning
Serenity Driftwood
Serenity Driftwood
Serenity Driftwood

Praktiske informationer

Dimensioner 212 x 212 x 93 cm
Volume 2 liter
Vægt 304 kg
Massagedyser 40 stk.
Undervandslys DELUXE LED multicolor
Termolåg Inklusiv
Personer 6
Installationsmuligheder Fritstående eller nedsænket
Tilvalg inklusivDeluxe LED & Garden FX
Indbygget klor el. bromin automat

Kontakt mig vedr. denne model

Indtast dine oplysninger og vi ringer eller skriver til dig snarest muligt
Angående:   

Idéer til installationer

Fristående installation

Dette er den mest almindelige installationstype for udendørs spabade. Den kræver kun fast underlagt og strøm, da regnvand kan ledes naturligt væk og service kan ske fra alle sider, eller ved blot at skubbe spabadet. Ved fritstående placering, bør du sikre dig at kabinettet matcher omgivelserne og er af høj kvalitet, så materialet og farven på dette ikke ændrer sig.

Delvist nedsænket

Delvist nedsænkning kan gøres ved at nedsænke spabadet til under jordniveau - eller simulere en nedsænkning ved at bygge terrassen omkring spabadet. Sidstnævnte løsning er mest populær, hvor spabadet placeres på f.eks. fliser i jordniveau og terrasse bygges omkring den i 35 - 40 cm. højde. I nogle tilfælde skæres et hul i eksisterende terrasse, hvorefter spabadet placeres på jorden under. Denne type installation er forholdsvis billig og eliminerer normalt behovet for dræn og servicegrav, som ved nedsænkning under jordniveau.

Nedsænket installation

Elegant løsning, hvor spabadet nedsænkes i terrassen eller haven og derfor "fylder" mindre i landskabet. Det er en god idé at sørge for dræn ved nedsænkning, så regnvand ledes væk til kloak eller faskine. En servicegrav omkring spabadet er også en fordel, så eventuelt service er muligt i fremtiden uden at karret skal løftes op.

Relevante videoer du bør se

OM HYDROPOOL HOT TUBS

Tilvalg & gadgets du bør overveje

Trapper og gelænder

Trapper og gelænder

Du kan tilvælge trapper i flere designs og farver. VI har også sikkerhedsgelændere, som gør ind- og udstigning til en leg for alle.

VG7 - Vandtæt udendørs højtaler m. subwoofer

VG7 udendørs højttalere leverer suveræn lyd i alt slags vejr. Stream via Bluetooth fra din smartphone til højtaleren og skab en festlig stemning i haven eller omkring spaen. Amerikanske Soundcast har lavet denne superlækre VG7 udendørs højtaler, som har indbygget subwoofer, 360-graders lyd og op til 8 timers spilletid på batteri. Kan også tilsluttes 230V. Helt ekstrem rækkevidde på bluetooth...

CoverMate 1

CoverMate I gør det nemmere og mere sikkert for dig, at bruge dit udendørs spabad. Termolåget vipper sammen med bøjlen om bag spabadet - uden at røre jorden. Inkluderer også håndklædeholder, som kan monteres i højre eller venstre side med plads til op til 3 håndklæder.

SpaUmbrella

Unik parasol til udendørs spabade i lækker kvalitet og europæisk design. Foden skubbes under bunden på spabadet, så vægten fra spabadet stabiliserer parasollen uden behov for at skrue i kabinettet. Parasollen åbnes og lukkes let ved et drejehåndtag, og kan desuden drejes væk, når du ikke vil bruge den. Fås i flere farver og indbygget LED belysning (genopladelig LED LYS). Der er indbygget opbevaringsrum i foden, som f.eks. helt oplagt kan bruges til plejeprodukter til spabadet. Rørføring udført i pulverlakeret aluminium af høj kvalitet.

WiFi-kit

Tag styringen med vores WiFi kit til udendørs spabade og swim spa. Via din smartphone eller tablet kan du betjene alle spaens funktioner. App'en har også alarmer for filterrens, vandskift og service m.m. Dette er et must-have for alle gadget-elskere. WiFi kittet er også ideélt for spabade og swim spa i sommerhuse, hvor du ønsker at indstille temperaturen forud for ankomst. Kontakt os for mere information om WiFi-styring af lige netop din spa eller swim spa.

Blue Connect - automatisk vandmåling

Blue Connect placeres i vandet i din pool, swim spa eller udendørs spa - og måler automatisk alle vandbalancerne. Via app'en på din smartphone, kan du se de aktuelle målinger på vandet.

Relaterede modeller

Hydropool Serenity 5 SE
Hydropool Serenity
SOLGT!
Hydropool Serenity 5 SE - Hydropool
201 x 190 x 89 cm
5 personer
1 loungesæde
Prisvenlig serie
Lavt energiforbrug
Håndbygget i Canada
SOLGT!
Serenity 5500 Gold - Dual Lounge - Hydropool
212 x 212 x 93 cm
5 personer
2 loungesæder
Prisvenlig serie
Lavt energiforbrug
Håndbygget i Canada
Dudal Webdesign