Ring 444 111 77
Eller lad os ringe dig op

Ring mig op

Serenity 5000 Gold

Spar 16.905,-
Serenity 5000 Gold
Tilbud
49.995,-
Vejl. pris 66.900,-

UDSTILLINGSMODEL - aldrig brugt.

Serenity 5000 er den perfekte familiespa, som har plads til 5 personer uden at optage for meget plads. Der er god komfort og dybde i det varierede pladser - og massagedyserne leverer en dybdegående og vitaliserende hydroterapi. Serenity-serien produceres af canadiske Hydropool - og er et mere prisvenligt alternativ til deres prisbelønnede selvrensende serie. Her får du høj kvalitet, kraftig isolering, masser af luksus - og så til en lavere pris. 

Hydropool produceres i Canada og bygges til canadiske vintre, der til sammenligning, får vores vores egen vintre til at minde om forår. En avanceret 3-lags termoisolering med ekstremt isolerende materialer, som selv NASA bruger til isolering i deres rumfartøjer, yder den bedste isolering og dermed laveste varmetab i industrien. Ifølge CEC (California Energy Commision) er Hydropool blandt de 3 bedste spabade i verden, når det kommer til energieffektivitet og energiforbrug ved standby-tilstand. Samtidigt var Hydropool blandt de første producenter, som opfyldte de strenge krav for CEC-certificering. 

Om udstillingsmodellen
 • Variant: GOLD EDITION
 • Farve: ALPINE MIST (hvid perlemor)
 • Kabinet: DRIFTWOOD Duradesign (Gråt)
 • 3-lags termosiolering og tykt termolåg
 • Multicolor undervandslys
 • Indvendige trin for let- og udstigning
 • Bløde nakkepuder
 • Aut. varme og filtersystem
 • Kan ses i vores showroom
 • 202 x 202 x 91 cm
 • 5 personer
Tip en ven
Føj til favoritter

Rentefri finansiering

Læs mere her

Praktiske informationer

Dimensioner 202 x 202 x 91 cm
Volume 1 liter
Vægt 265 kg
Massagedyser 30 stk.
Undervandslys Multicolor LED
Termolåg Inklusiv
Personer 5
Liggesæder 1
Installationsmuligheder Fritstående eller nedsænket

Kontakt mig vedr. denne model

Indtast dine oplysninger og vi ringer eller skriver til dig snarest muligt
Angående:   

Idéer til installationer

Fristående installation

Dette er den mest almindelige installationstype for udendørs spabade. Den kræver kun fast underlagt og strøm, da regnvand kan ledes naturligt væk og service kan ske fra alle sider, eller ved blot at skubbe spabadet. Ved fritstående placering, bør du sikre dig at kabinettet matcher omgivelserne og er af høj kvalitet, så materialet og farven på dette ikke ændrer sig.

Delvist nedsænket

Delvist nedsænkning kan gøres ved at nedsænke spabadet til under jordniveau - eller simulere en nedsænkning ved at bygge terrassen omkring spabadet. Sidstnævnte løsning er mest populær, hvor spabadet placeres på f.eks. fliser i jordniveau og terrasse bygges omkring den i 35 - 40 cm. højde. I nogle tilfælde skæres et hul i eksisterende terrasse, hvorefter spabadet placeres på jorden under. Denne type installation er forholdsvis billig og eliminerer normalt behovet for dræn og servicegrav, som ved nedsænkning under jordniveau.

Nedsænket installation

Elegant løsning, hvor spabadet nedsænkes i terrassen eller haven og derfor "fylder" mindre i landskabet. Det er en god idé at sørge for dræn ved nedsænkning, så regnvand ledes væk til kloak eller faskine. En servicegrav omkring spabadet er også en fordel, så eventuelt service er muligt i fremtiden uden at karret skal løftes op.

Relevante videoer du bør se

OM HYDROPOOL HOT TUBS

Tilvalg & gadgets du bør overveje

Trapper og gelænder

Trapper og gelænder

Du kan tilvælge trapper i flere designs og farver. VI har også sikkerhedsgelændere, som gør ind- og udstigning til en leg for alle.

VG7 - Vandtæt udendørs højtaler

VG7 udendørs højttalere leverer suveræn lyd i alt slags vejr. Stream via Bluetooth fra din smartphone til højtaleren og skab en festlig stemning i haven eller omkring spaen. Amerikanske Soundcast har lavet denne superlækre VG7 udendørs højtaler, som har indbygget subwoofer, 360-graders lyd og op til 8 timers spilletid på batteri. Kan også tilsluttes 230V. Helt ekstrem rækkevidde på bluetooth...

CoverMate 1

CoverMate I gør det nemmere og mere sikkert for dig, at bruge dit udendørs spabad. Termolåget vipper sammen med bøjlen om bag spabadet - uden at røre jorden. Inkluderer også håndklædeholder, som kan monteres i højre eller venstre side med plads til op til 3 håndklæder.

Relaterede modeller

Serenity 4000 - Hydropool
Serenity 4000
Hydropool
211 x 157 x 86 cm
4 personer
1 loungesæde
HydroWise™ termoisolering
Serenity 5 Special Edition - Hydropool
201 x 190 x 89 cm
5 personer
1 loungesæde
HydroWise™ termoisolering
Serenity 5000 - Hydropool
Serenity 5000
Hydropool
202 x 202 x 91 cm
5 personer
1 loungesæde
HydroWise™ termoisolering
Serenity 5500 Dual Lounge - Hydropool
212 x 212 x 93 cm
5 personer
2 loungesæder
HydroWise™ termoisolering
Serenity 6000 - Hydropool
Serenity 6000
Hydropool
212 x 212 x 93 cm
6 personer
1 loungesæde
HydroWise™ termoisolering
LAGERTILBUD - KUN 1 STK.
Serenity 6000 BLACK & WHITE - Hydropool
212 x 212 x 93 cm
6 personer
40 massagedyser
Canadisk spabad
Limited Edition
Dudal Webdesign