Ring 444 111 77
Eller lad os ringe dig op

Ring mig op


?
Tip en ven
Serenity 5500 Gold - Dual Lounge

Serenity 5500 Gold - Dual Lounge

MODELLEN ER NETOP SOLGT!

Billeder er af den fysiske model (undtaget topbilledet, som viser en hvid model)

Serenity 5500 er den eneste model i serien med to liggesæder i fuld længde med front mod hinanden. Kabinettet er i sort komposit med udvendig belysning - og kræver ingen vedligeholdelse. Indvendigt er farven Midnight Black, hvor vandet oplyses af det opgraderede Deluxe LED lys. Nem at vedligeholde og billig i drift takket være den kraftige canadiske isolering.

Hydropool produceres i Canada og bygges til canadiske vintre, der til sammenligning, får vores vores egen vintre til at minde om forår. En avanceret 3-lags termoisolering med ekstremt isolerende materialer, som selv NASA bruger til isolering i deres rumfartøjer, yder den bedste isolering og dermed laveste varmetab i industrien. Ifølge CEC (California Energy Commision) er Hydropool blandt de 3 bedste spabade i verden, når det kommer til energieffektivitet og energiforbrug ved standby-tilstand. Samtidigt var Hydropool blandt de første producenter, som opfyldte de strenge krav for CEC-certificering. 

Rentefri finansiering

Læs mere her
Mikkel

Vores vurdering

"Det her en af de bedste udendørs spa med 2 liggesæder, da man vender mod hinanden og dermed oplever mere nærvær. Komforten er utrolig høj i liggesæderne og man føler næsten man ligger ned i vægtløs tilstand. Indretning med de to loungesæder er på bekostning af én siddeplads. Men hvis du ikke skal bruge mere end 5 pladser, så er Serenity 5500 virkelig værd at overveje." - Mikkel

Fordele  Fordele

Social indretning
Liggesæder vender mod hinanden
Ekstra høj komfort i liggesæder
Lavt energiforbrug
Stort udvalg af farver

Begrænsninger  Begrænsninger

Et sæde mindre end Serenity 6000
Ingen selvrensende bund

Vælg dit eget design

- eller kig forbi vores showroom og se de mange farvekombinationer
Farve på karret
Midnight Canyon
Midnight Canyon
Midnight Canyon
Kabinet / udvendig beklædning
Midnight Black Everlast
Midnight Black Everlast
Midnight Black Everlast

Praktiske informationer

Dimensioner 212 x 212 x 93 cm
Volume 1.253 liter
Vægt 326 kg
Undervandslys Multicolor LED
Termolåg Inklusiv
Personer 5
Liggesæder 2
Installationsmuligheder Fritstående eller nedsænket
OprindelseCanada (Hydropool Hot Tubs)

Kontakt mig vedr. denne model

Indtast dine oplysninger og vi ringer eller skriver til dig snarest muligt
Angående:   

Unikke features ved denne model

HydroWise™ isolering

HydroWise™ isolering

Designet til at modstå selv de hårdeste canadiske vintre med unik varmereflekterende isoleringsfolie, som også bruges i NASA-rumfartøjer.

Idéer til installationer

Fristående installation

Dette er den mest almindelige installationstype for udendørs spabade. Den kræver kun fast underlagt og strøm, da regnvand kan ledes naturligt væk og service kan ske fra alle sider, eller ved blot at skubbe spabadet. Ved fritstående placering, bør du sikre dig at kabinettet matcher omgivelserne og er af høj kvalitet, så materialet og farven på dette ikke ændrer sig.

Delvist nedsænket

Delvist nedsænkning kan gøres ved at nedsænke spabadet til under jordniveau - eller simulere en nedsænkning ved at bygge terrassen omkring spabadet. Sidstnævnte løsning er mest populær, hvor spabadet placeres på f.eks. fliser i jordniveau og terrasse bygges omkring den i 35 - 40 cm. højde. I nogle tilfælde skæres et hul i eksisterende terrasse, hvorefter spabadet placeres på jorden under. Denne type installation er forholdsvis billig og eliminerer normalt behovet for dræn og servicegrav, som ved nedsænkning under jordniveau.

Nedsænket installation

Elegant løsning, hvor spabadet nedsænkes i terrassen eller haven og derfor "fylder" mindre i landskabet. Det er en god idé at sørge for dræn ved nedsænkning, så regnvand ledes væk til kloak eller faskine. En servicegrav omkring spabadet er også en fordel, så eventuelt service er muligt i fremtiden uden at karret skal løftes op.

Relevante videoer du bør se

Se hvordan en Hydropool produceres

Tilvalg & gadgets du bør overveje

CoverMate 1

CoverMate I gør det nemmere og mere sikkert for dig, at bruge dit udendørs spabad. Termolåget vipper sammen med bøjlen om bag spabadet - uden at røre jorden. Inkluderer også håndklædeholder, som kan monteres i højre eller venstre side med plads til op til 3 håndklæder.

SpaUmbrella

Unik parasol til udendørs spabade i lækker kvalitet og europæisk design. Foden skubbes under bunden på spabadet, så vægten fra spabadet stabiliserer parasollen uden behov for at skrue i kabinettet. Parasollen åbnes og lukkes let ved et drejehåndtag, og kan desuden drejes væk, når du ikke vil bruge den. Fås i flere farver og indbygget LED belysning (genopladelig LED LYS). Der er indbygget opbevaringsrum i foden, som f.eks. helt oplagt kan bruges til plejeprodukter til spabadet. Rørføring udført i pulverlakeret aluminium af høj kvalitet.

Blue Connect - automatisk vandmåling

Blue Connect placeres i vandet i din pool, swim spa eller udendørs spa - og måler automatisk alle vandbalancerne. Via app'en på din smartphone, kan du se de aktuelle målinger på vandet.

Relaterede modeller

Hydropool Serenity 5 SE
Hydropool Serenity
SOLGT!
Hydropool Serenity 5 SE - Hydropool
201 x 190 x 89 cm
5 personer
1 loungesæde
Prisvenlig serie
Lavt energiforbrug
Håndbygget i Canada
SOLGT!
Hydropool Serenity 6000 Platinum - Hydropool
212 x 212 x 93 cm
6 personer
High-performance massagesystem
Kraftig termoisolering
Canadisk udendørs spa
Ekstra høj komfort
Plads til lange eller mange ben
Dudal Webdesign